Author Topic: Bodovi i rezultati testova  (Read 2657 times)

Dražen Janković

• Newbie
  • *
    • View Profile
Bodovi i rezultati testova
« on: December 01, 2017, 11:01:36 AM »
Pozdrav kolege da li su nekom uneti bodovi iz testova iz ovog predmeta?
Da li ste radili testove i iz ostalih predmeta i kako stoje stvari tamo?

Marija Markovć

• Newbie
  • *
    • View Profile
Re: Bodovi i rezultati testova
« Reply #1 on: December 03, 2017, 11:54:00 PM »
Dražene,

meni nisu uneti rezultati a i domaći zadaci su problem. Generalno mnogo sam zadovoljnija saradnjom sa nekim drugim asistentima. Radila sam testvoe iz engleskog i informacionih sistema. Iz informacionih sistema imam 1,5 od 2,5 zašto-ne znam. Pitaću asistenta, mada sad već ni ne pamtim šta sam uradila. Iz operacionog sam slučajno zatvorila test i nemam poene. Iz IT101 sam na dz iz ulazno/izlaznih uređaja dobila pola poena uz komentar da sam promašila temu, da nije trebalo da opisujem ni stavljam slike ulazno/izlaznih uređaja već samo moj zamišljeni uređaj budućnosti. I tako....

Dražen Janković

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: December 04, 2017, 12:42:30 AM »
Žao mi je sto to čujem, što se ulazno izlaznih uredjaja tiče u zadatku jasno kaže opisati ulazno izlazne uredjaje koji postoje i na kraju opisati neki zamisljeni uredjaj, ja sam uradio isto tako kao i ti, jos mi taj zadatak nije ocenjen tako da jos ne znam sta sam dobio...

Marija Markovć

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: December 04, 2017, 09:29:24 AM »
Meni je zadatak ocenjen pošto sam poslala mail predmetnoj profesorki da mi domaći zadaci nisu ocenjeni. Ona mi je odmah odgovorila i rekla da će kontaktirati asistentna i da joj se javim ukoliko joj mi ne odgovori u roku od dva dana. E, onda mi je ona odgovorila....tako. A znam da si i ti isto uradio zato što si to pominjao u nekom od prethodnih postova. Tako da, iskreno da ti kažem, ja sam se malo demoralisala što se tiče IT101...guram druge predmete...

Balša Mugoša

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: December 06, 2017, 05:30:32 PM »
Drage kolege,
Testovi se uglavnom pregledaju na kraju, tako da ne brinite ništa. Ne pričam ovo bzvz, već me je profesorica informisala.
Testove nemojte otvarati pa odustajati od rada jer je onda već pokrenut. Ja sam tu grešku napravio, kliknuo na njega i dobio poruku "da li ste sigurni da želite da pristupite testu" i ja sam izašao. Kasnije kada sam radio test dobio sam vrijeme testa 12 sati ;D . Help tim je rekao da ću ovaj put dobiti sve bodove, ali da znam za sledeći semestar.